Скандално: Келеш пали цигара с петолевка! (СНИМКИ)

Крими
21:45 - 31 Октомври 2020
11315
Скандално: Келеш пали цигара с петолевка! (СНИМКИ)

Скандални снимки с тийнейджър, палещ цигара, разтърсиха обществото и социалните мрежи. И не точкова, че пафка - нещо нормално за младежта, а че го прави по идиотски начин - с петолевка! Нещо, което е наказуемо от закона.

Младежът го прави най-безцеремонно, като към снимките има и видео, а коментарите не са никак в полза на подрастващото гъзарче.

"Това ли е бъдещето на България българи? Къде сте, господа родители? На какво възпитавате децата ви?", пита в един от коментарите потребител на социалната мрежа Фейсбук.

Разбира се, и другите отзиви не бяха по-различни, като този път нямаше и нотка на майтап от който и да било, а само упреци и погнуса от случилото се.

"На какво прилича това, подигравка с българските пари, показност и неуважение? Знае ли този невръстен хлапак как се работи и как се вадят тези пари? Знае ли този невъзпитан малък арогантен нехранимайко, колко българи и българки в неравностойно състояние, нямат пари за храна лекарства, за да си платят сметките и всичко нужно за нормално съществуване? Знае ли колко наши сънародници не са се хранили с нищо от дни?", пита друг гражданин, останал възмутен от случката и арогантното поведение на ученика.

"Ако не успеем да възпитаме децата ни, българи, какво бъдеще можем да очакваме от такива наследници?", е друг коментар по темата.