Скандално: Мачкали и обиждали Сърчаджиева, преди да я уволнят от Нова тв

Нещо за четене
13:46 - 18 Януари 2021
11060
Скандално: Мачкали и обиждали Сърчаджиева, преди да я уволнят от Нова тв

Раздялата на Алекс Сърчаджиева с Нова тв не е била нито мирна, нито доброволна. Това разкри продуцентът Радо Тушев, който познат и като гласа на "Биг Брадър". Снощи той изригна в мрежата в защита на чаровната Алекс. 

Оказва се, че всеотдайната актриса и обичана от всички водеща на "Вип Брадър" и "Игри на волята", е била жестоко обиждана и овиквана от шефовете на медията.

Сърчаджиева на погребението на Ласкин

Тя е наричана дебела и стара, дори грозна… А вместо „благодарим“, на изпроводяк е получила ритник. Това Радо Тушев не може да прости и да приеме. И то за човек, отдал всичко на работата си – дори по времето, в което любимият й Иван Ласкин беше в болница с цироза. Ето какво написа Тушев снощи в профила си:

 
„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък. Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, изригна продуцентът.