Скандално! Не пуснаха дете с играчка в Зоопарка

Малчуганът се разплакал, а майка му го отвела на разходка в Южния парк

Новини
14:35 - 03 Юни 2019
1797
Скандално! Не пуснаха дете с играчка в Зоопарка

На странни неща ставаме свидетели, а по-тъжното е, когато става дума за деца - бъдещето ни, тези, на които разчитаме. А, всъщност как ги възпитаваме и как ги изграждаме като хора? Как се държим с тях в обществото?

Малкият Георги е на 7 годинки. В неделя, 2 юни, а не ден по-рано, когато входът на столичния Зоопарк беше с вход свободен, той помолил майка му да го заведе да види животните.

И като всяко малко дете, има нужда с него да е и любимата му играчка - в случая пластмасова количка, която получил наскоро като подарък.

"Стигнахме до касите на Зоопарка и за учудване жената, която продаваше билети, ме каза, че синът ми не може да влезе, защото... количката щяла да пречи на животните!? Просто съм бясна", сподели пред Lupa.bg майката на Жорко - Росица.

"Тъжно е - за отношението, тъжно е и за детето, тъй като Георги се разплака и беше много разстроен. Разбира се, след много приказки, успях да го успокоя и да отидем на разходка в Южния парк, където няма животни в клетки, но и няма на кой да пречи пластмасовата количка", иронично завърши майката.

Оказа се и че продавачката на билети отказала да даде обяснение с какво точно ще пречи количката.