Скандално! Софи Маринова записа песен на Паша Христова

През ключалката
12:58 - 13 Декември 2019
8654
Скандално! Софи Маринова записа песен на Паша Христова

Софи Маринова записа песента „Остани” от репертоара на незабравимата Паша Христова. Музикалните критици са скептично настроени към изпълнението на Софи и се чудят кой е позволил такава гарва с парчето.

"Колкото и гласови възможности да има е срамота да пее песен на такава велика певица. Направо си е гавра с паметта на Паша Христова", цъкат с език в музикалната гилдия пред Lupa.bg.

„Остани” е песен, която донася „Златният Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песента е написана от Николай Арабаджиев, с когото певицата прави едни от най-големите си хитове.

На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа.

Новият вариант на песента "Остани" е дело на DJane Monique. Песента се сдоби и с видеоклип, който ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим как се е справила Софи с изпълнението на парчето.

„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в този проект. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това парче” – сподели мнението си DJane Monique.

За ужас на всички, Маринова не се е колебала дълго и с радост приела предложението за песента.