Скритият талант на Кейт Мидълтън

Свят
00:20 - 16 Май 2023
7205
Скритият талант на Кейт Мидълтън

През годините сме виждали Кейт Мидълтън в какви ли не роли покрай основната й - доскоро херцогиня на Кенсингтън, а отскоро принцеса на Уелс. Дали ще демонстрира умения по някой спорт или ще сипва бира в някой пъб, тя винаги е просто перфектна.

Миналата събота, 13 май, в Ливърпул се проведе финалът на песенния конкурс Евровизия. Победител стана шведката Лорийн, но имаше и едно друго изпълнение, освен нейното, за което всички говорят.

Събитието бе открито с видео към песента "Гласовете на новото поколение" на миналогодишните победители от Украйна оркестър Калуш. А в него изненадващо видяхме принцесата на Уелс, която свири на пиано. Появата й е много кратка - около 10 секунди, но с голямо значение.

С участието си в клипа Мидълтън демонстрира подкрепа към украинския народ. Направи го и чрез избора си на тоалет - красива рокля с едно голо рамо на Jenny Packham в синьо, един от цветовете на украинското знаме. Нея тя съчета с обеци от колекцията на покойната кралица Елизабет Втора. От кралския двор разкриха, че видеото с участието на Мидълтън е заснето миналият месец в Червената стая в замъка Уиндзор. Освен нея, в откриващата песен взеха участие британецът Сам Райдър, който остана втори на миналогодишния конкурс, както и легендата Андрю Лойд Уебър.