Славена Вътова представя градското момиче в нова фотосесия

Стил
14:51 - 15 Септември 2021
4764
Славена Вътова представя градското момиче в нова фотосесия

Водещата и модел Славена Вътова е музата на Сердика Център за сезон есен-зима 2021. Във вдъхновяваща фотосесия на емблематични места в София тя пресъздава есенната концепция на мола, посветена на градското момиче. Под мотото „Тук е“ се заявява новата модна колекция есен-зима в магазините в търговския център, за да ни напомни, че е време да сменим морските пейзажи с познатата динамика и цветовете на града през есента.

Новият сезон идва да ни покаже, че точно тази промяна в природата може да донесе още по-приятни усещания, мисли и емоции, още по-добро настроение и така желания баланс. Настъпващата есен и преходът към по-динамичното ежедневие се отразяват неминуемо в гардероба на градското момиче. Топлите земни нюанси и меките, естествени материи все повече навлизат в ежедневния аутфит.

Цветовете на този сезон, представени по време на Седмицата на модата, могат да бъдат открити във всички нови колекции на магазините в Сердика Център – розов загар, пурпур, опушена тухла, класическото червено и синьо, мокър сняг, зелен ултрамарин. Те са и във всяка сграда, трамвай и изгрев в есенна София, както са ги уловили и предали фотографът на фотосесията – Костадин Кръстев – Коко и стилистът Августина Маркова – Тути.