Славея Сиракова стана двойник на Филип Киркоров

Нещо за четене
11:12 - 07 Януари 2022
5082
Славея Сиракова стана двойник на Филип Киркоров

Славея - дъщерята на спортните легенди Наско Сираков и Илиана Раева, се оказа голям двойник на музикалната звезда Филип Киркоров. Наблюдателни фенове разкриха приликите между двамата и побързаха да се помайтапят в интернет пространството. Въпреки че са от различни полове, Славея и Филип имат еднакви черти на лицето, а освен това се гримират по един и същ начин. Най-поразителна е приликата във формата на веждите и очите им.

По-голямата дъщеря на семейство Сиракови е родена на 8 юни 1984 година в София. Тя има и дъщеричка, която напролет ще навърши 2 годинки. Певецът, популярен в цяла Русия, й е батко. Киркоров е роден във Варна на 30 април 1967 г., но още като малък семейството му се мести в тогавашния СССР.

Славея само преди дни се показа с коледна шапчица. Тя прекара празниците в семейна обстановка с мъжа си Иван и дъщеричката им Емили. Те живеят заедно в голяма фамилна къща в Долни Богров със сестра й Виолета и племенничките, както и дядо Наско и баба Илияна. През лятото Славея обича да прекарва на морето в къща край курорта Свети Влас.

Далеч по-строги са мерките за децата на Филип Киркоров. Те не излизат никъде без бодигардове. Руската звезда с български корени е наел охранители, които придружават наследниците му навсякъде. Певецът признава, че се решава на тази крачка, след като голямата му любов и бивша негова съпруга Алла Пугачова го съветва да постави охрана на Алла-Виктория и Мартин-Кристин.