Слави бесен на прокуратурата: Скалпел, моля!

В България демокрация няма и България е мафиотска държава, заяви Трифонов

Топ
18:44 - 18 Декември 2020
9214
Слави бесен на прокуратурата: Скалпел, моля!

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов атакува прокуратурата заради констатацията, че гласът на премиера Бойко Борисов не присъства в скандалния аудиозапис за "Еврохолд". По сигнали на бившия правосъден министър и лидер на "Да, България" Христо Иванов, "съдържащи твърдения по разпространени в средствата за масово осведомяване аудиозаписи, „в които се чува глас, приличащ на този на министър-председателя на Република България Бойко Борисов“ бе образувана прокурорска преписка в Специализираната прокуратура. Днес оттам заявиха, че не се установява да е провеждан визираният в сигналите разговор между министър-председателя Бойко Борисов и премиерите на Бавария, Полша и Унгария в присъствие на Владислав Горанов, Сотир Цацаров и Иван Гешев, който касаеше „Еврохолд“, проведен уж в края на април 2019-а.

"Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата. Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно", написа Трифонов във фейсбук.

"Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава. Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля", коментира емоционално тв водещият.