Слави цака наследника си с Димитър Рачков

Дългия вече се пробва да разнообрази кабеларката "7/8" със завръщането на Виктор КАлев

Легенди
12:57 - 25 Януари 2020
71940
Слави цака наследника си с Димитър Рачков

Конкуренцията в телевизионния ефир става все по ожесточена. Слави Трифонов не си губи времето и готви сериозен удар срещу bTV, когато в понеделник, 27 януари, в ефира й стартира новото развлекателно предаване - "Вечерното шоу на Николаос Цитиридис".

Реакцият на Дългия не закъсня. От 7/8 ТВ пратиха съобщение до медиите за по-специално и различно предаване на Дългия. Специален гост във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението.

Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа", обявиха от 7/8 ТВ.

Шоуто на Цитиридис е в 22,30 ч, когато се излъчваше и шоуто на Слави по bTV - едва половин час по-късно от излизането на Трифонов в ефира на собствената му телевизия. На практика по едно и също време.

Учиндолецът вече осигури една изненада наскоро, като покани бившия си щатен актьор Виктор Калев за изява в личния му ефир. За съжаление на феновете на таланта от Златоград, той се появи еднократно, при това с няколко изтъркани скеча с Деса Поетеса. Дали сътрудничеството между Дългия и Рачков има по-голям потенциал, предстои да установим.