Слави и Азис с песен за войната в Украйна (Видео)

Топ
14:02 - 21 Март 2022
14282
Слави и Азис с песен за войната в Украйна (Видео)

Слави Трифонов, "Ку-ку Бенд" и Азис се обединиха и пуснаха песен за войната в Украйна. Тя се казва "Прегърни ме" и е кавър песента на Океан Ельзи - Обійми от 2013 г.

Режисьор на българския клип е Валери Милев, оператор е Антон Бакарски. Българската версия представлява кадри, които показват как украинските бежанци бягат от войната в своята родина.

"Понякога просто няма нужда от думи! Да замълчим и да се молим за всички, които в този момент страдат! Браво на Слави и Азис за проекта!" - коментира фенка на Азис.

"Еее доживях тези ВЕЛИКАНИ да направят обща песен.Слави и Ку-Ку бенд са като виното.С годините стават все по-добри!Отново перфектен текст,а за аранжимента и музиката,няма какво да се каже!Отдавна са се доказали като най-големите,но продължават да правят страхотни парчета!ПОКЛОН" - пише почитател на Слави на име Александър.

"Настръхнах, настръхнах многократно докато слушах песента и гледах клипа. Страхотна украинска песен, браво за съпричастността на Васко, Слави и Куку бенд! Тъжно е как в 21 век се стигна до война .. Най-тъжното е..., че някои хора смятат това за "специална операция", заблудени хора.. А за комплексарчето Путин, излиза, че е пропуснал уроците по история, за войните и мъките, които носят след себе си, толкова тъга и разруха навън, а и вътре в нас оставя ..."