Слави изпищя: Предадоха ме за пари и постове

Политика
15:34 - 13 Юни 2022
14464
Слави изпищя: Предадоха ме за пари и постове

Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане. Така изпищя лидерът на ИТН Слави Трифонов минути, след като Lupa.bg написа, че седмина от групата му в НС напускат и се присламчват като независими към "Продължаваме промяната". 

"Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях", коментира попарен Дългия. 

"В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели", добавя той във фейсбук.