Слави няма да спира Вечерното шоу

Големите медии отдавна са в отпуск, особено за важните неща в държавата, хапе Дългия

Новини
22:22 - 03 Август 2020
7582
Слави няма да спира Вечерното шоу

Всички големи медии по традиция през август излизат в отпуск и спират. Не знам, може би за вас е логично да има отпуск. За мен обаче не е така, има си работа, коментира Слави Трифонов.

Истината е, че големите медии отдавна са в отпуск, особено когато отразяват големите и важни неща в нашата държава. С начинът, по който при тях съществува свободата на словото, всъщност става ясно, че те отдавна са в отпуск. Ситуацията в държавата обаче е такава, че според мен и моите колеги, че е редно Вечерното шоу да не спира, каза Трифонов.

Уважаеми зрители, дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята. Политиците живеят в света на корупцията, на далаверите, на арогантността, на простотията, на непрофесионализма. А българските граждани искат нормален живот, искат правила, ред, справедливост. Аз подкрепям протестите от първия им дени  ще продължа да го правя, защото само по този начин чрез гражданския натиск можем да имаме нормална и правова държава. Държава, каквато все още нямаме след 30 години демокрация, коментира Слави.