Слави: Отървете ме от тоя дядка Крум Савов!

Общество
18:00 - 21 Февруари 2020
29535
Слави: Отървете ме от тоя дядка Крум Савов!

Слави Трифонов се е видял в чудо как да натири от ефира на прохождащата "7/8 ТВ" спортния ветеран Крум Савов. Коментаторът, който в последните години обикаля като пчеличка из кабеларки и шанаджийски сайтове с абсурдното си непознаване на тематиката, с която се занимава от 3 десетилетия, намери пристан при Дългия, което се оказа жестока грешка от страна на Трифонов.

"Слави не е човек, който обича да си признава грешките, но Крум го хвърля в истински ужас. Добре, че си бръсне главата, иначе щеше да си оскубе всички косъмчета от яд, че му е дал работа", споделиха хора от екипа на Учиндолеца.

За голямо съжаление на Слави Крум Савов е сред учредителите на партията му "Има такъв народ" и тв босът не искал да му набие шута, за да не дава поводи за клюки и присмех на гърба на новосформираното движение. Учиндолският шоумен дори се посъветвал с най-близките си хора от екипа как може да се раздели със спортягата под лицеприятен претекст.

Слави си вкара таралеж в гащите с Бай Крум

Гафовете на Крум в предаването му "На ринга" следват един след друг, като върхът беше миналата седмица, когато обяви легендата Златан Ибрахимович за футболист на Интер, вместо на градския съперник Милан, където всъщност играе. Савов прекъсва събеседници, потъва в отвлечена логорея, но най-много дразнел шефа си с външния си вид. Окльощавелият до неузнаваемост от диети Крум на стари години прилича на късния Петко Бочаров, а стилът му на обличане е по-подходящ за джогинг в парка, отколкото за ефир. "Моля ви, спасете ме от този дядка", изплакал Слави пред сценаристите си.