Слави: Премиерът се държи като обидена манекенка

Политика
15:06 - 29 Октомври 2020
4805
Слави: Премиерът се държи като обидена манекенка

Шоуменът политик Слави Трифонов публично обяви, че премиерът Бойко Борисов се държи като обидена манекенка. Лидерът на партия "Има такъв народ" каза, че самият той не може да понася министър-председателя. Повод за гнева на Дългия са вчерашни думи на Борисов, който казва, че не харесва младите хора.

Ето и целия коментар на Слави Трифонов във фейсбук:

"От вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха. Думите са следните, цитирам: „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“ Това каза Бойко Борисов вчера.

Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български граждани, независимо от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател само на тези, които са гласували за ГЕРБ и за вас, а на всички български граждани. Поведението ви повече отива на обидена манекенка (да ми простят тези прекрасни жени), отколкото на министър-председател на една държава.

Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България. А вие, след като мислите и се държите така, явно не ставате за тази работа."