Слави реже глави в „Има такъв народ”

Политика
16:05 - 17 Май 2021
5477
Слави реже глави в „Има такъв народ”

Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” в Кюстендилско бяха обезглавени след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, информира struma.bg.

След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста, мястото му зае Снежанка Райчова Траянска, счетоводител и вещо лице в Окръжен и Административен съд в Кюстендил.

С ръководния пост в партията се раздели и общинският лидер в Дупница Николай Златарски. Той подаде оставка веднага след изборите на 4 април. Златарски беше на косъм да влезе в 45-ото народно събрание. До последно намеренията за първите двама в листата на „Има такъв народ” в 10 МИР – Кюстендил бяха да влязат като депутати от столицата.

Водачът на листата Виктория Василева обаче в последния момент влезе в НС от Кюстендил, въпреки че беше подала заявление, че ще бъде депутат от София. Вчера на мястото му като общински координатор в Дупница е избран стоматологът д-р Здравко Данаилов, потомствен лекар. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически обвързан.