Слави Трифонов: Би Ти Ви се нуждаят от психолог!

Изповеди
14:10 - 12 Септември 2019
18285
Слави Трифонов: Би Ти Ви се нуждаят от психолог!

Слави Трифонов скочи срещу бившите си работодатели Би Ти Ви и срещу продуцента Маги Халваджиян. В гневен пост в социалната мрежа тв водещият сравни Евтим Милошев с гениалния италиански режисьор Федерико Фелини и допълни, че Би Ти Ви се нуждаят от психолог след раздялата с него, видя Lupa.bg.

"Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях? От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах... защото не издържах. Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия? По това време по Би Ти Ви имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици", започва коментара си гологлавият шоумен.

"Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според Би Ти Ви изглеждат успелите български бизнесмени. После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян. Да ви кажа - в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини. Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ Би Ти Ви пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, Би Ти Ви се нуждаят от психолог", завършва учиндолецът.

Lupa.bg видя, че за час постът на Трифонов събра над 300 положителни коментара, като почти всички го поздравяваха и питах кога започва новият му проект. 

"Слави, липсва ми твоето присъствие в ефира, очаквам новото начало. Успех", "Уникален си, Слави! Наистина без аналог!" и "Липсваш ни! Наближава 15 септември, къде да те гледаме?" - са само част от коментарите под поста на тв водещия.