Слави Трифонов отказа на Нинова предбрачен договор за изборите

Ексклузивно
18:00 - 19 Януари 2021
9664
Слави Трифонов отказа на Нинова предбрачен договор за изборите

Лидерът на "Има такъв народ" и шоумен Слави Трифонов отказа преговори с БСП за евентуално общо явяване на изборите. Дългия поряза Нинова с унищожителни критики за работата на левицата в опозиция и я нарече "Котарака Леополд".

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", обяви Трифонов във фейсбук. 

Очаква се подобна реакция и от отбора на бившия омбудсман и настоящ лидер на гражданската платформа "Изправи се.БГ", но Lupa.bg ще ви държи в течение отблизо с политическата ситуация в център-ляво. 

По наша информация не е ясно към момента дали заявките на Нинова за предизборни консултации са обвързани с реални постъпки към посочените от нея партии, избрани за масата на преговорите, или говоренето за сега е само за медийно отразяване.