Слави Трифонов : По-опасният вирус дебне на границата

Актуални новини
16:59 - 02 Март 2020
22185
Слави Трифонов: По-опасният вирус дебне на границата

Лидерът на наскоро учредената партия "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира остро във фейсбук по повод възможността България да приеме нова порция бежанци от Турция. 

"Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. А най-страшното е, че за него няма ваксина", пише шоуменът. 

"Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот? Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени със всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци… И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си", безапелационен е Слави Трифонов. 

И продължава: "Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман.
И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора", коментира още лидерът на "Има такъв народ".