Слави в атака: Властта даде 25 млн. за субсидии, не за медицински хеликоптери

Актуални новини
15:24 - 26 Ноември 2020
2387
Слави в атака: Властта даде 25 млн. за субсидии, не за медицински хеликоптери

Слави Трифонов отново е в атака срещу правителството. Новоизлюпеният партиен лидер публикува гневен пост срещу властта за гласуваната партийна субсидия и отказа да се дадат 25 млн. за два медицински хеликоптера.

Вижте целия пост на Слави:

Вчера депутатите са отхвърлили идеята 25 милиона лева от бюджета за 2021 г. да отидат за закупуването на два медицински хеликоптера. Но пък си гласуваха отново 8 лева партийна субсидия.

Осъзнавате ли какво ви казвам?

Депутатите не могат да отделят 25 милиона лева от нашите пари за медицински хеликоптери, които могат да спасят нашия живот в извънредна ситуация, но могат да отделят минимум 23 милиона лева за партийни субсидии.

България продължава да е единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер. Нито един.

Пак ще напомня - Румъния има 14 такива специализирани хеликоптери. Дори Северна Македония има два. Северна Македония, бе!

Тези хрантутници в Народното събрание за пореден път доказват, че не им пука за нас. За нашия живот. Те се интересуват само от себе си. От собствения си комфорт. От това да живеят като богоизбрани.

Вчера депутатите за пореден път погазиха клетвата, която са положили. За пореден път показаха, че във всичките си действия се ръководят от интересите на партията, а не от интересите на народа.

Те не се народни представители, те са представители на собствения си егоцентричен живот. Те са излишни и ние нямаме нужда от тях. Имаме нужда от хора, които наистина да се ръководят от интересите на народа. Това трябва да поискаме като общност. И то веднага. Ако искаме да живеем нормално. Ако искаме да спасим животи.