След 12 г. връзка: Лора Крумова вдига сватба

Личности
14:00 - 14 Октомври 2021
14604
След 12 г. връзка: Лора Крумова вдига сватба

Лора Крумова най-сетне се нави за сватба! 12 години, откакто живее със своя любим Сотир, на когото роди две деца, тв водещата се съгласила да се мине под венчилото, гласи актуалната мълва в Нова телевизия.

Лора и Сотир са заедно от далечната 2009 г., но толкова време в съвместно съжителство и две деца по-късно все още се мотаят със сватбата.

Сега се говори, че под подстрекателството на своя колега Ники Дойнов, който стана младоженец на 49 това лято, Крумова решила, че не е късно и тя да се види като булка.

Новинарят дори я убеждавал да помогне за организацията на тържеството и препоръчал със Сотир да го направят в бутикова винарна край Ивайловград, където самият той се взе с половинката си – брокерката на недвижими имоти и бивша стюардеса Петя.

Мъжът на тв водещата, обаче, бил по-склонен да каже заветното „да“ на плажа. Известно е, че мъжът до Лора е собственик на училище за сърф на къмпинг „Градина“, където повече от 10 лета с телевизионерката живеят на каравана през лятото. През зимата пък гларусът се препитава, като дава уроци по ски.

В нова телевизия се чува, че журналистката, която през август стана на 42, искала да се омъжи още през следващото лято. Аргументът за отлагането за догодина бил, че и двете им деца – Явор и Мина, ще могат да присъстват на сватбата на мама и татко като шафери и да имат ясни спомени от щастливото събитие.

Синът на тв водещата е вече на 8 години и е ученик, а по-малката му сестричка в началото на септември навърши 3 годинки. Лора се престраши да стане майка повторно на 39-годишна възраст, точно когато бе на върха на кариерата си и водеше успешното предаване „Събуди се“.

Не след дълго обаче тя бе тихомълком освободена от предишното ръководство на Нова тв. Близо година Крумова работи като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, но след като орязаха бюджета му и съкратиха ефирното  време до половин час, тя направи трансфер обратно при старите си работодатели.