След 3 дни в кома : Видях Бог

Той е светлина и любов, казва 24-годишна дизайнерка

Мистика
13:42 - 11 Юли 2024
51827
След 3 дни в кома: Видях Бог

Удивителната история на 24-годишния графичен дизайнер от Гватемала Мариандри Карденас предизвиква възхищение и недоумение. След почти фатален астматичен пристъп, който я праща в кома, Мариандри твърди, че не само е оцеляла, но и се е изправила лице в лице със самия творец, пише „Дейли Стар“.

„Вече не бях на Земята. Озовах се някъде другаде“, казва тя за момента, в който внезапно започва да се задушава. Спасението идва в последния момент, когато все пак успява да изпрати съобщение до семейството си, преди да изгуби съзнание.

В болницата лекарите се борят за живота й. Последното нещо, което чува, е медицинската сестра или лекарят да казват „Тя ни напусна“. „И в един миг спрях да бъда на Земята и се появих някъде другаде“, разказва младата жена.

Описва, че се озовава на място, „пълно със светлина, но без слънце, луна или звезди“. Там седи на дълга маса, отрупана с изключителни деликатеси, заобиколена от същества от светлина, които общуват мислено. „Не помнех миналия си живот... Изпитвах най-голяма любов към всички тези същества от светлина“, продължава Мариандри. Според нея самият Бог седи пред нея, „най-голямата светлина“, която осветява цялото пространство.

Това преживяване, което продължава три часа за Мариандри, но отнема три дни на Земята, приключва, когато излиза от комата. Мариандри твърди, че това не е халюцинация, а реално преживяване, предназначено за нея от Бог, за да „покаже какво се случва след смъртта“.

Днес Мариандри е напълно възстановена от инцидента и продължава да вярва в срещата си с Бог.