След 35 години брак Орлин Горанов се изповяда: Валя, щастлив съм с теб!

Господ ми е свидетел - имам чувството, че те познавам от предишен живот, сподели певецът

Изповеди
18:00 - 17 Юли 2024
2954
След 35 години брак Орлин Горанов се изповяда: Валя, щастлив съм с теб!

Певецът и телевизионен водещ Орлин Горанов взриви социалната мрежа в жаркото лято с няколко признания, които направи по адрес на съпругата си Валентина. Двамата са заедно от 35 години, а бракът им е от най-стабилните в гилдията и връзката им е изключително силна.

Орлин Горанов публикува през последните дни няколко мили снимки с жена си от райски кътчета на испанското Средиземноморие. Едната е на фона на тюркоазеното море, а другата е на фона на красив залез.

"Абсолютен щастливец съм да споделям живота си с теб. В мрак, под жаркото слънце, тишина или пък бурен смях на една безкрайна времева линия, която ни свързва. И господ ми е свидетел как имам чувството, че те познавам от предишен живот! Убеден съм, че и тогава сме били заедно. Пътят... към прегъдките ти. От тук до края на света, скъпа моя... Валентина", изповяда се певецът в социалните мрежи.


"Отдавна спрях да броя изгревите и залезите, защото това, което има значение, е в обятията ми. А, да! Имаме малко тен и аз пуснах брада", сподели още изпълнителят на песента "Светът е за двама", който се е щракнал в прегръдките на съпругата си.

Поп и оперната звезда и съпругата му са на семейна почивка в Испания в компанията на актрисата Алекс Раева и мъжа й Любомир Палаханов. Испания, Италия и Гърция са сред любимите дестинации на приятелската четворка.