След бой на пътя: Мъж е с опасност за живота, други двама са задържани

Новини
12:39 - 25 Март 2024
2321
След бой на пътя: Мъж е с опасност за живота, други двама са задържани

Мъж е с опасност за живота след бой на пътя.

На 23 март в 13:58 ч., в РУ - Казанлък е постъпило съобщение за сбиване на пътя между селата Бузовград и Горно Черковище, общ. Казанлък.

От изпратения незабавно на място полицейски екип са установени двама мъже на 30 и на 24 години с наранявания, като вторият от тях е бил в безпомощно състояние. Тежко пострадалият е откаран в УМБАЛ - Стара Загора, където е настанен за лечение с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че след възникнал конфликт и последвало сбиване между пострадалите и други двама мъже, на 30 и на 50 години, на 24-годишния са нанесени удари с твърд предмет в областта на главата.

В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство. За срок до 24 часа са задържани две лица. Работата по случая продължава.

На същия ден, в РУ - Чирпан е получено съобщение от 30-годишен мъж, че в с. Черна гора, общ. Братя Даскалови, при възникнал спор между него и други двама мъже - на 26 и на 24 години, същите са унищожили всичките стъкла и четирите гуми на собствения му л.а "Форд". В РУ - Чирпан е започнато досъдебно производство. Извършителите на деянието са задържани за срок до 24 часа.