След Изпълкома: Гробна тишина

Нито един член не пожела да обели и дума пред медиите

Спорт
15:15 - 14 Февруари 2022
2890
След Изпълкома: Гробна тишина

Необявено очевидно тайно заседание на Изпълнителния комитет на БФС започна в 14 часа в Бояна. Интересно е, че на сбирката присъства, както и хора от избрания на 12 октомври нов Изпълком, така и тези, които бяха част от стария, но не попаднаха в новия, като президента на Славия Венцеслав Стефанов например.

Според информация на dsport ще се обсъжда Конгресът на 18 март, а също така вероятно ще се правят промени по наредбата на БФС.

Това заседание на Изпълнителния комитет не бе официално обявено никъде, а от пресслужбата на БФС обявиха, че на този етап не е предвидена пресконференция.

Не е ясно какви точно решения ще вземе Изпълкомът, но вероятно те ще бъдат свързани с Конгреса, а тъй като новият Изпълнителният комитет все още не е вписан като ръководен орган на БФС, всички решения, засягащи външни от БФС страни, трябва да бъдат подписани от членовете на стария Изпълком.

Вероятно присъствието на „стари“ членове означава, че решенията от заседанието ще трябва да преминат през Търговския регистър.