След катастрофата: Рашфорд ще се вози в супер лукс

Нападателят на Манчестър Юнайтед си купува Mercedes-Benz Vito Maybach

Новини
14:27 - 29 Септември 2023
2593
След катастрофата: Рашфорд ще се вози в супер лукс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, както повечето футболисти, има голяма страст към колите, а сега си купи нова, която меко казано спира дъха.

Рашфорд катастрофира с Rolls Royce Wraith миналата седмица, защото караше с превишена скорост на участък от пътя, където ограничението на скоростта беше само 50 км/ч.

Английският национал претърпя сблъсък, беше много разтърсен, но за щастие не пострада сериозно и е в добро състояние. Полицията и службите за спешна помощ веднага пристигнаха на мястото, но Рашфорд не беше откаран в болница.

Не след дълго Рашфорд реши да си купи Mercedes-Benz Vito Maybach. Микробусите не са обичайните превозни средства за футболисти, които предпочитат спортни коли, но Рашфорд си купи много специален модел.

Луксозният ван на Рашфорд струва над 200 000 евро, като цената е оправдана от външния вид на возилото, особено отвътре, но и от нещата, които съдържа.

Освен кожена тапицерия и дървени елементи, микробусът на Рашфорд е напълно оборудван, с огромна плазма, охладител, скрит в подлакътника, има и звезден таван. Това са само част от характеристиките.

Между другото Рашфорд наскоро подписа нов договор с Манчестър Юнайтед с много по-висока заплата.