След като вдигна пилона, Радев заведе Деси на опера (снимка)

Новини
00:10 - 15 Юли 2023
72747
След като вдигна пилона, Радев заведе Деси на опера (снимка)

След като откри вдигнатия преди дни пилон над Рожен и от събора нахока украинците, че не са готови да умрат без бой, бранейки родината си от руския окупатор, Румен Радев разведри програмата си – взе, че заведе съпругата си Десислава на опера във Варна.

Президентът и половинката му бяха засечени сред публиката на операта „Аида“. Представлението е част от 14-ото издание на “Опера в в Летния театър”. От снимка, публикувана в „24 часа“ е видно, че Радев отново използва юмрука си – този път, не вдигнат победоносно, а подпиращ собствената му глава. Президентът беше облечен в стил "Зеленски", но в побългарен вариант - с изпотена отпред блуза, а сякаш за да подчертае, че държавния глава не е в международна изолация, съпругата му Деси беше надянала рокля, наподобяваща бразилското знаме. 

Паметливи си спомниха как през 2017 г. Деси Радева изревнува мъжа си от млада бразилска туристка, която го приклещи в царевското село Българи и подхвана непринуден разговор с него. Раздумката беше прекъсната от властната Деси, която здраво хвана мъжа си под ръка, че да върви в нейния коловоз.

През 2017 г. Румен Радев гушна бразилка пред безпомощния поглед на Десислава Радева. Днес първата дама ходи с рокли с разцветките на бразилското знаме, за да не стават грешки.