След ремонта: "Алабин" в локви (СНИМКИ)

Новини
22:00 - 05 Декември 2021
7074
След ремонта: "Алабин" в локви (СНИМКИ)

Няколко дни, след трамваите бяха пуснати по ул. "Алабин" в столицата, той се превърна във водна атракция за жители и гости на града. Все още участъкът не функционира на пълни обороти, но и с просто око е видно, че нещата пак няма да са както трябва.

В първата от дъждовните вечери лъснаха и проблемите - огромни локви навсякъде по трасето, които не е ясно как ще бъдат коригирани на този етап.

Минувачите трябва

да се пазят и да преминават от тротоар на тротоар - все едно са участници в електронна игра. Част от хората негодуват, че попадат в локви, а също така и че има немалка част от плочки, които са повредени и те трябва да ходят мокри, тъй като хлътват в тях и обувките им се мокрят.

Водата не се оттича в шахтите - факт, който показва, че нещата са правени през пръсти и без да се влага много старание.

Наред с това, осветлението е оскъдно, което допълнително затруднява придвижването на хората.

Отделно - край входовете на жилищните кооперации има много изоставени строителни материали и отпадъци, които на този етап никой не се наема да почисти, за да е по-приветлива гледката.

Любопино е, че повече от 5 дни предпазните огради по продължението на бул. "Македония", обезопасяващи стротелните площадки, са паднали и си стоят в такъв вид.