След серия от операции: Гущерова като две капки вода с кон

Нещо за четене
17:56 - 18 Октомври 2021
11923
След серия от операции: Гущерова като две капки вода с кон

Светлана Гущерова показа колко голяма прилика има с...кон. Половинката на бизнесмена Христиан Гущеров пусна селфи с красив жребец, а последователите й веднага забелязаха, че животното и блондинката са като две капки вода, видя Lupa.bg.

"В ноздрите са идентични. Язък, че след толкова корекции заприлича на клетото животно", коментира през смях последовател на милионерската съпруга, която засне последната си фотосесия в конна база край Пловдив.

Пенсионираната плеймейтка се оплака, че е претърпяла лек инцидент по време на снимките. Половинката на бизнесмена Христиан Гущеров се изтърсила от коня, който също участвал в част от кадрите. Животното възпитано позирало пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, но към края на снимачния процес явно позите на Гущерова му дотегнали и решил да прояви нрав.

Светлана се покачила на гръбнака му с надеждата, че предстои Коко да нащрака най-запомнящите се кадри. Но изнервен от продължилата няколко часа фотосесия, се изправил на задните си крака. Гущерова извадила невероятен късмет, тъй като точно в този миг от едната страна на коня бил човек от снимачния екип, който в последния момент хванал прясната булка и я спасил от падане и сигурни травми.