След скандала: Спират следствието за побоя над Диана, Вергов оневинен

Свидетели твърдят, че актьорът не е ритал колежката си

Нещо за четене
12:25 - 07 Март 2023
6960
След скандала: Спират следствието за побоя над Диана, Вергов оневинен

Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване. Свидетели твърдят, че актьорът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в подкрепа на обвинението. Димитрова не е представила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а само снимки и разказ за случилото се. Според нейните показания през 2017 г. Вергов я е блъснал, след което я изритал с крак в лицето. При разпита на актьора той е отрекъл това, твърди „Телеграф“.

Разпитаните трима свидетели обаче също не потвърждават версията на Димитрова и описват съвсем различна ситуация. Според техните думи актрисата е преследвала актьора, за да разговарят. Влязла след него в гримьорната и започнала да вика. Вергов първоначално само слушал, но след това опитал да изгони колежката си и я избутал навън. Тогава Диана паднала върху столове с дрехи. Според свидетелите това било всичко, което се е случило между двамата.

Самата Димитрова публикува снимки в социалните мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях действително се вижда, че актрисата има синина и оток, както и променен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна повреда. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и кога може да е причинил това на актрисата, коментират експерти. Хипотезата за хулигански подбуди също не издържа, защото самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки отношения.