След тежката катастрофа: Уволниха шофьора на Денис Теофиков

Новини
11:33 - 15 Октомври 2020
5933
След тежката катастрофа: Уволниха шофьора на Денис Теофиков

Денис Теофиков оцеля по чудо в катастрофа на най-смъртоносната отсечка у нас – пътя между Бяла и Русе. За случилото се потвърди пиарът на младия изпълнител.

Шофьорът на певеца сподели клип в социалната мрежа, покрай който се разчу за катастрофата от 3 октомври. Той и тийнидолът са пътували с черно „Ауди А8“ за участие в дискотека в Русе. Между 23:30 ч и полунощ водачът е изтървал завоя и е забил скъпото возило в мантинелата.

На място е извикан медицински екип на Спешното отделение. „Денис се оплакваше от болки в ръката, но след като са го прегледали, се е оказало, че е повече уплашен, отколкото наранен. Отървал се е с натъртвания“ – разкрива Маринова.

Тя е била готова да отложи участието, но 20-годишният музикант е споделил, че не иска да го отказва и ще отиде да си изнесе концерта. Озвучителят му го е закарал с личния си автомобил до дискотеката, където е изпълнил хита си „Катастрофа“.

На въпрос дали песента е предизвикала ПТП, пиарката отвърна, че нямат нищо общо, тъй като тя е излязла още преди една година, а изпълнителят е непрекъснато по пътищата заради срещите си с почитатели и досега не е имал никакъв инцидент на пътя, пише "Телеграф".

Катастрофиралата кола е пострадала непроправимо, а личният шофьор на Денис е освободен от работа. Певецът все още няма шофьорска книжка, което пък налага за изявите си да бъде превозван от тонрежисьора.