След ваксината ще има ли лекарство срещу рак?

Ванга предрекла, че това ще стане през 2021 г., пишат медии по света

Мистика
15:16 - 01 Януари 2021
6214
След ваксината ще има ли лекарство срещу рак?

Края на годината и началото на новата са време, в което ясновидци като Ванга и Нострадамус са много "удобни" за всякакви прогнози - и такива, които те действително са направили, както и такива, които са чисто и просто измислица.

Едно от пророчествата на Ванга, което най-често се "експлоатира" от медиите по света в тези дни, е свързано с лекарство.

И то не какво да е лекарство, а илач срещу рак. Смята се, че това е едно от сигурните предсказания на петричката ясновидка.

Няма никакви доказателства обаче, че тя е посочила 2021 г. като време, когато лек срещу злокачествените болести ще бъде открит. Но на фона на бързо изобретените ваксини срещу вируса ковид-19 естествени са очакванията, че и лекарство за рака ще бъде намерено в следващите м есеци.

Западни и руски медии пишат, че

Ванга предрекла това, както и че до края на март 2021 г. вирусът ще бъде обезсилен и ще се сложи край на пандемията.

Звучи обнадеждаващо и доста нереалистично по отношение на потвърдените пророчества на Ванга. Тя била предрекла още, че в лекарството срещу рак ще има много желязо, а през тази година в света щели да се родят двама души, които ще играят важна роля в историята на Земята в бъдеще. Петричката ясновидка "видяла" силни превалявания и други природни бедствия, както и локални войни през 2021 г