След як запой: Наркодилъри спукаха от бой две проститутки във врачанско село

Общество
16:58 - 14 Юли 2022
5005
След як запой: Наркодилъри спукаха от бой две проститутки във врачанско село

Двама души от циганската махала на врачанското село Търнак бяха задържани след запой с проститутки, започнала още вечерта в сряда.

Цветелин Людмилов (на 22 години) и 33-годишния му вуйчо Красимир Ликов поканили в дома си приятели и довели от съседното село Бъркачево две непълнолетни момичета.

Купонът бил в разгара си, когато около полунощ двете момичета Росица и Елена решили да се прибират. Домакините обаче не искали да ги пуснат, развихрил се скандал и за да не избягат, ги заплашили с ножове и ги пребили от бой.

Една от битите успяла да се обади от телефона си на близък, който информирал полицията в Бяла Слатина за случая. Екип униформени пристигнал в селото и арестувал пияните побойници, известни и като дилъри на дрога от години. На битите момичета била оказана медицинска помощ на място от пристигнал екип.

В белослатинската полиция е започнало разследване по случая и е образувано бързо производство. Кой знае защо обаче от областната дирекция решиха да спестят информацията в ежедневния си бюлетин.