След Южния парк Sofia Summer Fest отива в “Чистилището”

Втората част от фестивала ще покаже още много концерти, театрални постановки, stand-up комедии и прожекции под открито небе

Култура
13:37 - 17 Юли 2024
805
След Южния парк Sofia Summer Fest отива в “Чистилището”

След края на Sofia Summer Fest 2024 в Южен парк 2 на 18 август, любимият фестивал за култура на открито продължава с Underground Edition в “Чистилището”. Втората част от фестивала ще покаже още много концерти, театрални постановки, stand-up комедии и прожекции под открито небе, а домакин е клуб “Чистилището” на ул. Индустриална 7, на минути от идеалния център на града.

Sofia Summer Fest Underground ще запази свежия летен облик на събитието и ще предостави на столичани и гостите на София разнообразна културна програма в рамките на още един месец. На откритата сцена ще излязат любими български певци, музиканти, актьори и комедианти, които ще превърнат август и септември в истински празник за всички в града.

“Радваме се, че успяхме да намерим най-страхотния начин, за да продължим фестивала и тази година в пълния му вид. “Чистилището” е изключително място, на което вече са правени редица концерти, изложби и различни събития и сме убедени, че хилядите почитатели на фестивала и културния живот, ще останат доволни. Постaрали сме се програмата да е много разнообразна и съвсем скоро ще я обявим”, сподели Борислав Чучков, програмен директор на Sofia Summer Fest.

В “Чистилището” ще има голяма сцена с над 400 седящи места, а барът ще предложи на гостите разнообразни освежаващи напитки и вкусно хапване. Локацията е на пешеходно разстояние от храм паметник “Александър Невски”, паметника “Левски” и други точки в идеалния център на столицата. Лесно достъпно е и с градски транспорт - автобусни линии 79 и 213, тролейбуси - 8 и 11, трамвай 18, а най-близките станции до метрото са “Лъвов мост” и “Централна гара”.