Случайност? Пожар в дома на Ива Софиянска и Антон Божков

Личности
12:40 - 18 Декември 2020
19446
Случайност? Пожар в дома на Ива Софиянска и Антон Божков

Пожар е избухнал в баровския апартамент на Ива Софиянска и Антон Божков, твърди източник на Lupa.bg. Луксозният дом на пъпа на София, който обитават снахата и синът на мултимилионера в изгнание Васил Божков - Черепа, пламнал без причина, случайност ли е инцидентът, пита нашият информатор.

За щастие семейството с двете им деца Васил и Мая били извън жилището и затова няма пострадали от огъня. Пламъците захапали апартамента малко след като бащата на Ива - бившият столичен кмет Стефан Софиянски, напуснал болница „Токуда”, където се лекуваше от коронавирус.

Наличните данни сочат, че стихията опожарила мебели, килими и скъпи картини на семейството.

Наскоро Ива Софиянска бе откровена, че заради драмите с Васил Божков не може да си намери работа, тъй като нито една телевизия не я искала за репортер или водеща. Затова щерката на снахата на Черепа обмисляла да направи свой сайт, който да се занимава предимно със светски събития и култура.

„Имам много проблеми в България, повече, отколкото предполагате, но няма да бягам в чужбина!“, зарече се наскоро в социалните мрежи съпругата на Антон Божков.

Софиянска обясни още, че ежедневието след Нова телевизия било ангажирано с двете ѝ деца и се опитвала да помага при онлайн обучението.

Заради училищните драми Ива нямала време да върти домакинството, затова фамилията наела домашна прислужница, която се грижела не само за чистотата и реда в апартамента, но и за трапезата им. 33-годишната красавица не крие, че не е виртуоз в кухнята и е наясно само с правенето на баница.

Освен на домашната помощница, наследницата на богатата фамилия Софянски разчитала и на помощта на двете баби. По-често се отзовавала нейната майка Алиса, тъй като Мая, първата жена на Васил Божков и майка на Антон, живее предимно в Лондон и не се задържа дълго у нас.