Случва се: Представиха Бускетс като играч на... Реал Мадрид

Спорт
13:21 - 17 Юли 2023
2284
Случва се: Представиха Бускетс като играч на... Реал Мадрид

Макар да остана малко в сянката на Лионел Меси, Серхио Бускетс също се превърна в една от големите звезди, които ще заиграят в Майджър Лийг Сокър и по-конкретно – в Интер Маями.

Испанският халф бе представен заедно с аржентинеца на стадиона на тима от Флорида, като договорът му с „фламинготата“ е до лятото на 2025 г.

От MLS също решиха да отбележат събитието с пристигането на шампион като Бускетс в шампионата, но никак не им се получи добре.

Причината за това е, че в страницата на MLS в Twitter публикуваха пост за трансфера на Бускетс, в който имаше снимка и броя трофеи, които има играчът.

Само че снимката не бе на Бускетс, а на съотборникът му в испанския национален отбор Алваро Арбелоа. Това непознаване на играчите от страна на MLS предизвика огромен присмех и подигравки от страна на феновете.

Скоро след това грешката бе поправена, а от MLS се пошегуваха сами със себе си, че се нуждаят от очила, тъй като Бускетс и Арбелоа си приличат изключително много на снимките от спечелването на Световното първенство с Испания през 2010 г.