Сменят Галена и Иван Лечев от „Гласът на България“?

Нещо за четене
12:20 - 13 Април 2022
5571
Сменят Галена и Иван Лечев от „Гласът на България“?

Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът на България“, който ще стартира тази есен по Би Ти Ви и това са Дара и Любо Киров. Двамата отново ще седнат в емблематичните червени кресла, за да се впуснат в търсене на новия „глас на България“. Те влизат в шоуто с големи усмивки и очаквания, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа. Все още не е ясно кои звезди ще заемат местата на Галена и Иван Лечев, които миналата година бяха част от журито в шоуто.

„Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена“, споделя вълнението си Любо Киров.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат.

„Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на Дара, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“.

„Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.