Сменяй дилъра! НЛО преследва Майли Сайръс

Личности
21:45 - 24 Октомври 2020
5715
Сменяй дилъра! НЛО преследва Майли Сайръс

Майли Сайръс е време да смени дилъра. Певица шокира с признанието, че е била преследвана от „някакъв неидентифициран летящ обект“, предаде в. „Индипендънт“.

Певицата заяви, че срещата от третия вид направо я съсипала и че тя вече не може да гледа към небето по същия начин.

Поп звездата си припомни подробностите за странното изживяване пред сп. „Интервю“ в разговор с модния дизайнер Рик Оуенс. „Карах колата през Сан Бернардино (щата Калифорния – б.р.), когато започна да ме преследва някакво НЛО“, заяви Майли. Тя допълни: „Напълно съм сигурна в това, което видях“. Певицата обаче разкри: „Преди това си бях купила восък от канабис от един човек във ван пред магазин за такос, така че (може да ми е повлиял – б.р.) восъкът от канабис“.

Сайръс описа НЛО-то като „летящ снегорин“, който „блещукаше в жълто“, с „голямо гребло пред него“. „Наистина го видях да лети и приятелят ми също го видя – заяви тя. - Имаше още няколко коли на пътя и те също спряха, за да гледат, така че, мисля, че беше истинско“.

Изпълнителката на „Малибу“ се разпростря и по-нататък върху изживяването, като изтъкна: „Наистина, изобщо не се чувствах застрашена, но видях едно същество да седи пред летящия обект. То ме погледна в очите и ние се спогледахме и аз мисля, че това наистина ме разтърси, да гледам в очите на нещо, което не можех да проумея“.

27-годишната звезда допълни: „Бях разтърсена в продължение на около пет дена. Това ме съсипа. Наистина не мога да гледам към небето по същия начин. Мисля си, че те могат да се върнат“.

Сайръс наскоро разкри, че сега записва албум от кавъри по песни на „Металика“. Новината дойде малко след като певицата направо побърка феновете си с версии на живо на Zombie на „Кранберис“ и Boys Don’t Cry на „Дъ Кюър“. Нейният предстоящ седми студиен албум She is Miley Cyrus по план трябва да излезе през ноември.