Смях в Lupa.bg: Джигитът Лоренцо на Софка става полицай

Нещо за четене
15:55 - 11 Ноември 2021
4033
Смях в Lupa.bg: Джигитът Лоренцо на Софка става полицай

Шофиращият с 226 км/ч Лоренцо на Софи Маринова ще става полицай. Това било желанието на младото момче, призна майка му и хвърли в потрес и смях всички с изказването си. Припомняме, че показахме как 19-годишното момче управлява автомобила си с бясна скорост по Околовръстното шосе в София.

„Той е като мен – прави песни, клипове, но сега иска да става полицай.Чувам го в някакво интервю – в Швейцария полицай. Викам му: Каква Швейцария те гони, бе? Ние сме патриоти, ако ще си полицай, тука – в България, ще си бъдеш полицай! Какво ще ми бягаш по чужбина! И той :“Добре, мамо, добре…“ И ще учи за полицай. Казвам му: Ти си момченце, трябва да имаш и друга професия, не може само да разчиташ на пеене. Ти си мъж, трябва да гледаш жена, деца… Я си имай и друга професия, да не е вятърничаво. Броим се на пръсти такива, които от шоубизнес изкарваме пари“ – разказва Софи.

Лоренцо тази година бе абитуриент и вече мисли и за по-нататъшното си образование.

„Той е много възпитан, не че не прави грешки. И аз се карам, но не съм крайна – да го шамаросвам. Не обичам такива родители.  Има приятелка. Мога да кажа, че е чудесна, много е сладка. Аз ги нося на ръце. Както галя Лоренцо, така галя и нея. Аз съм много любвеобилна, обаче и те много ми дават любов“ – споделя ромката.