Смях в Lupa.bg: Народът се чуди и се мае какво празнува - Коледа, Баба Марта или Великден (СНИМКИ)

Магазин от веригата "Джъмбо" продава украса и за трите празника, макар единият вече да отмина

Новини
20:30 - 18 Януари 2020
18939
Смях в Lupa.bg: Народът се чуди и се мае какво празнува - Коледа, Баба Марта или Великден (СНИМКИ)

Хората се чудят и проверяват календарите на мобилните си телефони каква дата сме и какво ще се празнува. Репортер на Lupa.bg видя в магазин "Джъмбо" в столицата, че украса за три празника - Коледа, Баба Марта и Великден, се продава, сложена една до друга на щандовете.

Коледа отмина, но маркетинговият отдел на веригата явно не се притеснява от този факт, опитвайки да пробута поне още част от тази украса - възглавнички с Дядо Коледа, джуджета и еленчета с шейнички, които не са били продадени.

Наред с това, се продават и мартеници, въпреки че до червено-белия празник има повече от месец. Явно се гледа напред, та хората да могат отсега малко по малко да закупуват мартеничките, чиито цени са все още ниски.

Сред мартениците и джуджетата гордо стърчат изтъпанени великденски зайци, различни по вид и цвят боядисани яйца. Великден е на 17 април, но това не пречи да има такива изделия на щандовете.

При така стеклите се обстоятелства, няма нужда да сменят каквото и да било във веригата магазини, тъй като към тези изделия могат спокойно да се прибавят и плажните артикули - ей го къде е август и истерията за море. И след като се върне народът от почивка, спокойно ще може да започне пазаруването за... Коледа. Затворен кръг.

Снимки: Агнес Методиева