СМЯХ В ЗАЛАТА: Младок на Копейкин се цепи - ЦРУ ни превзе

Деян Николов и жена му се оказаха "ваксинирани" със западни езици и култура

Политика
16:43 - 06 Юни 2023
7146
СМЯХ В ЗАЛАТА: Младок на Копейкин се цепи - ЦРУ ни превзе

Младок от партията на Костя Копейкин си навлече рой подигравки и смях в пленарната зала, след като обяви, че не коя да е структура, а ЦРУ на САЩ е пробило родната политика. Наред с досега развяваните конспирации на псевдонационалистите за американското влияние в партийния живот у нас, разбиването на "традиционното семейство" от "джендър идеологията" и плашенето с норвежките влакове и пращането на родните момчета за пушечно месо в Украйна, 33-годишният Деян Николов сложи черешката на тортата по време на дебатите за новия кабинет: 

"Истината е, че днес се извършва държавен преврат, зад който стоят ЦРУ и Американското посолство. Тук имаме една коалиция от две партии, които са пряко създадени и финансирани от ЦРУ и управлявани от Американското посолство". 

Справка на Lupa.bg в биографията на детето на демокрацията от Пловдивско обаче разкри, че то всъщност е порядъчно "ваксинирано" със западна култура и езици, при това с няколко дози. 

Освен че сам е посочил как владее единствено английски език, но не и руски, в справката си на страницата на Народното събрание Николов е обяснил, че не е собственик на предприятие или фирма, а... модерен "мениджър". 

Жената, с която живее от няколко години, също е възпитаничка на западните ценности. Не стига, че практикува така модерната хипнотерапия и проповядва "позитивно мислене" на клиентите си, се оказва, че хубавелката Даниела съвсем наскоро е завършила частния Нов български университет, в който преподават динозаври на дясното и демократичните устои у нас като Иван Костов, а не някое държавно вузче с финансиране от Москва.