Снахата на Бай Миле показа тяло трепач (СНИМКИ)

Красивата Моника Цветанова е в топ форма след майчинството и не може да си позволи нищо под съвършеното

Нещо за четене
17:48 - 09 Февруари 2024
9463
Снахата на Бай Миле показа тяло трепач (СНИМКИ)

Снахата на разстреляния мафиотски бос Бай Миле вае тяло за милиони! В буквалния смисъл! Красивата Моника Цветанова е в топ форма след майчинството и не може да си позволи нищо под съвършеното – все пак е съпруга на милионерския наследник Милчо Бонев-младши.

Моника тренира неуморно в семейния фитнес салон всеки ден по няколко часа, спазва строга фастинг диета и не си позволява никакви въглехидрати. Усилията й, разбира се, са възнаградени – Милчо Бонев-младши я гледа като принцеса и я обсипва с подаръци, пише Intrigi.bg.

Знойната Моника не е лишена от нищо – екзотичните почивки са задължителна част от полугодието на семейството, а през останалото време красавицата обикаля семейните хотели на съпруга си в Боровец.

Марковите дрехи, скъпите бижута и часовниците „Картие“ правят впечатление само на последователите й – самата Моника е свикнала с лукса, благодарение на милионите, които мъжът й наследи от покойния си баща. Красавицата има пълен достъп до фамилните сметки, особено след като си подсигури бъдещето, дарявайки богаташкия наследник със син – Милчо Бонев III.

Единственото нещо, което се иска от нея, е да изглежда перфектно и тя го прави. За останалото се грижат две детегледачки и домашна помощница.

26-годишната Моника Цветанова по професия се води „създател на цифрово съдържание“ – какъвто и смисъл да влага в това. В свободното си време се изявяваше като фотомодел, но това вече не й се налага.