Снахата на Бай Миле показа внучето (СНИМКИ)

Моника Цветанова вече е възвърнала старата си форма и отново може да се похвали с кльощаво тяло

Новини
21:39 - 09 Август 2022
15857
Снахата на Бай Миле показа внучето (СНИМКИ)

Снахата на Бай Миле показа сина си, който роди преди по-малко от 5 месеца. Моделката Моника Цветанова вече е възвърнала старата си форма и отново може да се похвали с кльощаво тяло, видя Lupa.bg.

Красивата снаха на покойния ъндърграунд бос изглежда така, сякаш никога не е била бременна. Тя роди естествен начин на 23 март и веднага след това започна с диетите и тренировките.

Моделката винаги е била привърженик на здравословното хранене, а в социалната мрежа често дава съвети за правилни тренировъчни режими. Моника все още крие личицето на детето, но вече все по-често го показва в мрежата. Красавицата не разкрива името на детето, но според запознати е кръстен именно на дядо си и баща си – Милчо Бонев III.

Ликвидирането на легендарния сикаджия Милчо Бонев-Бай Миле преди 18 години е  най-кървавото гангстерско убийство у нас. В горещия юлски ден седмина наемни убийци, облечени и маскирани като полицаи, въоръжени с калашници, слизат от джип „Нисан“ със син буркан и нахлуват в ресторанта с викове “Полиция! Ръцете на тила!”. Минути по-рано тук да обядва е влязъл 43-годишният Бай Миле заедно с гардовете си Любомир Николов на 36 г., Георги Узунов на 29 г. и 31-годишния Веселин Миланов.

В компанията им е и пазарджишкият сводник Методи Маринков на 38 години. Денят е петък, часът е 15,20. Предрешените като полицаи килъри откриват огън с автоматите и за секунди правят на решето шестимата. След това се оттеглят от заведението, тръгват с джипа с мръсна газ и офейкват. По-късно возилото им е намерено опожарено в района на Княжево.