Снахата на Доган прости изневерите на мъжа си

Памела отново е щастлива с Демир, оттегли молбата си за развод

Нещо за четене
12:17 - 05 Февруари 2024
5157
Снахата на Доган прости изневерите на мъжа си

Памела Жейнова е простила изневерите на мъжа си Демир Доган, похвали се самата тя в социалните мрежи. Брюнетката публикува снимки с любимия си, а след това и на подаръците, с които я е засипал. Бившата гимнастичка пусна за продажба белия джип „Мерцедес“, който шофира, защото най-вероятно ще се сдобие с ново возило, пише в. „Уикенд“. Красивата Памела е оттеглила и молбата си за развод, която бе пуснала.

Преди около два месеца красавицата изненадващо обяви, че се развежда след 3 години брак и две деца. Причината – Демир погрешка се обадил на любовницата си пред нея и Памела чула как от другата страна на телефона жена казва: „К`во става, бебе?”. Тя разказа за случката в инстаграм профила си, като не спести подробности за семейната драма. Памела дори изрови чатове отпреди 3 години, на които жени са й писали, за да я предупредят, че Демир не й е верен, но тя упорито отказвала да повярва в това. Афектираната и побесняла Памела затри всички техни снимки и дни наред не спираше да сипе обиди по адрес на бащата на децата си, твърдейки, че връщане назад няма. И преди двамата са се разделяли, а скандалите им ставаха медийно достояние заради лошия навик на хубавицата да споделя твърде много пикантерии от личния им живот в социалните мрежи, но предходните разлъки бяха по-краткотрайни.

Щерката на футболния мениджър Николай Жейнов беше категорична, че няма да прости на мъжа си, но явно е размислила и сега двамата отново са щастливи, става ясно от общите им снимки. Прегрешилият Демир не спира да обсипва любимата си жена с цветя и подаръци, които тя публикува в социалните мрежи.

Припомняме, че Демир и Памела вдигнаха сватба преди 3 години и имат две деца. Синът им Адмир е роден на 13 декември 2018 г. Те имат и дъщеричка – Ноел, родена през март 2021 г. Преди раздялата брюнетката често казваше, че иска да имат и трето дете, което още повече да скрепи брака им.

Бившата гимнастичка гледа двете си деца, като междувременно се пробва в няколко бизнеса, но без успех. Тя първо отвори агенция за украса, след това онлайн магазин за дрехи, а сега се занимава с бижута и диаманти. Демир подкрепя жена си в начинанията й, както и в желанието й да изкарва собствени пари.