Снимат филм за Бой Джордж у нас

Киану Рийвс е поканен да участва в проекта

Култура
13:37 - 21 Април 2021
3373
Снимат филм за Бой Джордж у нас

Биографична лента за поп звездата Бой Джордж ще се снима в България. Снимките ще стартират още това лято, като освен у нас, ще бъдат заснети сцени и в Лондон, съобщи изданието "Дедлайн".

Филмът ще носи името "Карма камилиън" по името на хита на известния изпълнител и минава под шапката на Милениъм Медиа. Сценарият ще се завърти около детството на Бой Джордж в семейство от средната класа и издигането му до върха на всички музикални класации с останалите членове на Кълчър клъб - Джон Мос, Рой Фей и Мики Крейг.

Във видео фронтменът на Кълчър клъб заяви, че в момента тече усилено търсене на актьор, който да поеме главната роля. Певецът загатна, че Дани Мейс ще изиграе баща му и че Киану Рийвс ще се включи в каста. От продукцията отказват да коментират дали някой от двамата актьори е приел да участва.

Проектът е написан от Саша Герваси, който ще седне и на режисьорския стол
Продуценти са Кевинг Кинг Темпълтън („Крийд“) и Пол Кемсли. Кастингът е поверен на Кейт Рингсел, която е отговорна за подбора на лицата в „Жената-чудо“.

"Нямаме търпение да дадем живот на тази невероятна история. Бой Джордж и Кълчър клъб са вдъхновили много хора. Най-вече това как Джордж не се притесняваше да бъде себе си. Той даде път на много хора да бъдат безстрашни като самите себе си. Това важи с пълни сили в днешно време повече от всякога. Гордеем се, че Саша ще поеме контрол над това музикално пътешествие“, заяви Джонатан Юнгер от Милениум медиа.