Снимка показа истината за Пиленцата от Монако

Нинчето работи в хотел, а мъжлето й върти геврека като шофьор

Нещо за четене
16:46 - 22 Юни 2022
9311
Снимка показа истината за Пиленцата от Монако

Пиленцата от Монако се превърнаха в тема вайръл в нета след шокиращото им участие в „Смени жената“. Там Нина и Боби се късаха да обясняват на диалект колко са вип, как живеят в лукс в Монако и как ще станат не милионери, а милиардери – щото го искат и щото щели да живеят в палат до този на Филип Плейн.

Днес обаче гръмна поредното доказателство за лукса на пиленцата сладки, за които отдавна се разбра, че бачкат като прост обслужващ персонал в чужбинско. Нинчето работи в хотел, а мъжлето й върти геврека като шофьор. Та така де, да си дойдем на въпроса.

Нинка Пилето бе заснета от нейна съседка от Хисаря в междуградския автобус, с който отпътува от дома на родителите си там към Пловдив. Нина се метнала на рейса в 8 сутринта, натоварена с няколко пълни чанти с провизии. Очевидно техните са я подкрепили солидно, за да преживеят следващите луксозни дни от живота си.

Щом снимката се появи в нета, предизвика фурор. Нинката е и с чанта, която така личи, че е имитация, че просто реве. „То това повече мяза на мушамата у нас, ма! Много сте жалки, баце! Айде, носи си дисагите с плюскането у вас, вади и маай лютеница с леб, та да имаш сили да разправяш за тузарския си лайф“, побъркаха ги в нета.