Собственик на заведение хвърля ястията в лицето на клиенти

Компания поискала да напусне локала и отнесла няколко крошета

Новини
17:35 - 03 Май 2019
1785
Собственик на заведение хвърля ястията в лицето на клиенти

Клиенти на австрийски хотел се оплакали от направената в ресторанта поръчка и били неприятно изненадани от собственика, който им хвърлил чиниите с ястията в лицето, предава Франс прес, цитирана от БТА.

Инцидентът станал в заведение в Бад Шалербах на 200 километра от столицата Виена. Клиентите, които били от Унгария и Германия, изпитали по странен начин на гърба си традиционната австрийска гостоприемност.
Нападнатите посетители се оплакали, че поръчката им била сгрешена. Тогава 56-годишният стопанин на заведението им хвърлил в лицето чиниите, заедно с тяхното съдържание. Той съпроводил скандалните си действия с груби обиди, преди да се сбие с клиентите, респективно на 40 и 41 години. Те бързо избягали от ресторанта, като единият бил с цепната устна, а другият с контузия на лицето.

В необуздания си гняв стопанинът на локала се заял и с друга маса, която искала да напусне заведението след грозния скандал. Той нанесъл няколко крошета на един от клиентите и на неговия възрастен 71-годишен баща.

Снимката е илюстративна