Социалисти скочиха: Наш водач си прави пир по време на чума

Явор Божанков вбеси левицата с обилна порция месо на фона на бедствието в Карловско

У нас
14:35 - 05 Септември 2022
9191
Социалисти скочиха: Наш водач си прави пир по време на чума

Остра нота срещу водача на БСП във Велико Търново Явор Божанков готвят социалисти от цялата страна с искане да бъде незабавно отстранен от първото място в листата заради скандални по думите им снимки, алармираха другари пред Lupa.bg. 

Става въпрос за пост на бившия депутат от левицата във фейсбук от неделя, когато той демонстрира охолство с едно от двете си дечица, като се радва на огромна порция месо в ресторант някъде в провинцията, на фона на бедственото положение в Карловско. "Пир по време на чума" - така определят вбесените социалисти поведението на водача им в старата столица.

И обсъждат, че не може докато младежи от Комсомола да стягат редиците с лопати и чували в помощ на заринатите от кал в селата Богдан и Каравелово, един от първенците в листите на партията да се хвали със солидни трапези в същия момент. 

Междувременно до редакцията ни пристигна и сигнал за това, че по време на наводненията други висши бесепари се отправили с рейс, брандиран с цветовете и логото на БСП, на тържество в района на Слънчев бряг.

По наша информация това се е случило след откриването на кампанията в Бургас. Автобусът с варненска регистрация, явно платен от шефа на предизборния щаб на партията Борислав Гуцанов, е бил засечен незнайно защо при кръговото кръстовище за вход в Поморие късно вечерта в събота.