Софи Маринова прави майка си звезда

Новини
15:10 - 03 Юли 2020
12043
Софи Маринова прави майка си звезда

Софи Маринова подготвя най-емоционалния и специален проект в своята музикална кариера. Певицата издаде пред почитателите си в социалната мрежа, че песента и видеоклипът вече са реализирани и съвсем скоро ще ги промотира.


Софи е записала песен с майка си, а във видеото е включила своя татко. Съвсем естествено, клипът се е снимал в махалата в Етрополе и всички съседи се притекли „на помощ“.

„Щастлива съм да ви споделя, че записах най милия дует в живота си, с моята майчица, а днес бяха и снимките към него. За видеоклипа се доверих отново на моя приятел и любим режисьор Людмил Иларионов – Люси . Записвала съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото. За визиите ни се погрижиха невероятният тандем Бони Брадърс –  гримьора Борислав Соколов- Мис Бони и фризьора Никола Филаретов. Вълнувам се много и очаквам с нетърпение премиерата на песента. Заглавието ще запазя в тайна“ – разкри изпълнителката.