Софи Маринова с нова идиотска прическа (Снимки)

Топ
17:14 - 17 Февруари 2021
6767
Софи Маринова с нова идиотска прическа (Снимки)

Софи Маринова предизвика искрен смях в социалната режа заради чисто новата си визия. Ромският славей пусна снимка, на която се вижда, че вече се подвизава със ситни къдрици, които никак не й отиват. 

"Не знам при кой фризьор ходиш, но тази прическа е идиотска и те прави за смях. Вземи си пусни дълга коса и тогава си прави къдрици", посъветваха фенове ромския славей.

Явно не само Софи има афинитет към къдрици, защото преди дни синът й Лоренцо също се появи с къдрав перчем.

"Явно ходят при един фризьор, който само къдри къси коси...", коментират през смях в мрежата. 

От понеделник ще гледаме гласовитата певица с новата прическа в шоуто „Като две капки вода“. На престижната сцена тя ще се състезава с Азис, Фики, Михаела Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров и Милица Гладнишка.

„Когато гледам изпълненията си в шоуто, винаги си намирам грешки и все си казвам, че може и по-добре, и по-добре! Но е хубаво за един изпълнител да бъде самокритичен. Вълнувам се, че отново влизам в „Като две капки вода“. Забавлявам се страхотно там, а целият екип те обгръща с такава любов. Фризьори, гримьори, стилисти, водещи – всички ни обръщат страхотно внимание. Няма как да не се раздадеш на сцената.“ – споделя певицата.

„Конкуренцията в този сезон ще бъде много сериозна. Затова харесвам Маги Халваджиян – в шоуто никога не е имало интриги, жълтини. Всички се отнасят с такава любов един към друг“ – подчертава тя.

„Любовта ми към музиката идва от майка ми. Тя пее много хубаво и аз съм наследила нейния глас“ – категорична е Софи Маринова.