Софи Маринова се омъжва тази неделя, сватбата струва 100 бона

Ромската перла не спира да обикаля моловете и да избира подаръци

През ключалката
17:37 - 22 Март 2019
4411
Софи Маринова се омъжва тази неделя, сватбата струва 100 бона

Софи Маринова е в трескава подготовка за голямата си сватба. Церемонията е тази неделя, 24 март. Ромската перла не спира да обикаля моловете и да избира подаръци за кумовете и шаферките, похвали се самата тя в социалната мрежа.

„Купихме подаръците за кумовете ни. Има и нещо специално за малката Паола! Чакаме Големия ден”, написа Маринова и публикува снимка с огромни подаръци, които държат двамата с Гринго.

Маринова и Тодор Давидов, както е истинското име на възлюбения й, сключиха граждански брак на 6 февруари. Сега двамата стягат голямата и пищна сватба, чийто кумове са Преслава и приятелят ѝ Павел.

Ромската перла е на седмото небе от щастие, че най-после ще се види облечена в бяло, каквато е детската й мечта. 43-годишната певица не се е отказала и от идеята за бебе, тя копнее да е майка и баба едновременно, като се надява синът й Лоренцо скоро да я дари с внук.

Певицата признава, че доста се е охарчила за сватбата. По най-груби сметки венчавката ще струва около 100 000 лева. Ромката обаче се надява да избие инвестицията от парите, които ще получи. "При нас, циганите, е така - за сватби не жалим средства", смее се звездата. Говори се, че известен ромски барон е обещал да зарадва младоженците с 20 000 лева. С прилични лепти ще се отчетат и повечето й колеги и бизнесмени, които са поканени на тържеството.